Efternamn AbegglenAtt veta mer om Abegglen efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abegglen ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abegglen.

Abegglen efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abegglen, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abegglen är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abegglen

Visa karta över efternamnet Abegglen

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abegglen i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abegglen, så att vi kan få exakt information om alla Abegglen som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abegglen efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abegglen efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abegglen är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abegglen i världen

 1. Schweiz Schweiz (726)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (571)
 3. Sydafrika Sydafrika (26)
 4. Tyskland Tyskland (11)
 5. Costa Rica Costa Rica (4)
 6. England England (3)
 7. Österrike Österrike (2)
 8. Brasilien Brasilien (2)
 9. Frankrike Frankrike (2)
 10. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abegglen runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abegglen efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abegglen är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abegglen är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abegglen har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abegglen som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abegglen kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abegglen ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abecilla
 2. Absalon
 3. Abselan
 4. Absolon
 5. Abigael
 6. Abihaggle
 7. Absolem
 8. Abasolo
 9. Abazolo
 10. Absall
 11. Absalom
 12. Abselam
 13. Absolut
 14. Apsley
 15. Avecilla
 16. Abessolo
 17. Abasola
 18. Abigail
 19. Absil
 20. Absillis
 21. Abusleme
 22. Abbasli
 23. Abu saleh
 24. Abu salem
 25. Abiakel
 26. Absolom
 27. Abjilini
 28. Avesilla
 29. Abakelia
 30. Abascal
 31. Abshilava
 32. Afzaal
 33. Afzal
 34. Afzali
 35. Apicella
 36. Apicelli
 37. Avasolo
 38. Avecillas
 39. Avezuela
 40. Avigliano