Efternamn AbbasliAtt veta mer om Abbasli efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbasli ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbasli.

Abbasli efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbasli, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbasli är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbasli

Visa karta över efternamnet Abbasli

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbasli i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbasli, så att vi kan få exakt information om alla Abbasli som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbasli efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbasli efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbasli är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbasli i världen

 1. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1502)
 2. Indien Indien (10)
 3. Turkiet Turkiet (6)
 4. Ryssland Ryssland (5)
 5. Kanada Kanada (1)
 6. Nederländerna Nederländerna (1)
 7. Pakistan Pakistan (1)
 8. Togo Togo (1)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbasli runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbasli efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbasli är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbasli är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbasli. Detta beror på att efternamnet Abbasli ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbasli när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbasli.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbasli har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbasli som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abbasli eller något av de liknande efternamnen till Abbasli kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbasli har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbasli, men med en gemensam rot.

 1. Abasolo
 2. Absall
 3. Afzali
 4. Abasola
 5. Abascal
 6. Abazolo
 7. Absalom
 8. Absalon
 9. Afzaal
 10. Afzal
 11. Avasolo
 12. Abessolo
 13. Abigail
 14. Absil
 15. Absillis
 16. Abigael
 17. Abossolo
 18. Afsal
 19. Abu salim
 20. Abiakel
 21. Abakelia
 22. Abecilla
 23. Abegglen
 24. Abselam
 25. Abselan
 26. Absolon
 27. Absolut
 28. Apicelli
 29. Apsley
 30. Avasilcai
 31. Abusleme
 32. Abu saleh
 33. Abu salem
 34. Abu salah
 35. Abihaggle
 36. Avicola
 37. Absolom
 38. Abjilini
 39. Absolem
 40. Abshilava