Efternamn AbazoloAtt veta mer om Abazolo efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abazolo ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abazolo.

Abazolo efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abazolo, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abazolo är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abazolo

Visa karta över efternamnet Abazolo

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abazolo i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abazolo, så att vi kan få exakt information om alla Abazolo som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abazolo efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abazolo efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abazolo är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abazolo i världen

 1. Mexiko Mexiko (41)
 2. Spanien Spanien (15)
 3. Argentina Argentina (7)
 4. Ecuador Ecuador (5)
 5. Peru Peru (5)
 6. Chile Chile (4)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 8. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abazolo runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abazolo efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abazolo är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abazolo är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abazolo har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abazolo som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abazolo eller något av de liknande efternamnen till Abazolo kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abazolo har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abazolo, men med en gemensam rot.

 1. Abasolo
 2. Avasolo
 3. Abasola
 4. Absolon
 5. Abessolo
 6. Abossolo
 7. Absolom
 8. Abascal
 9. Absall
 10. Absalom
 11. Absalon
 12. Absolut
 13. Afzal
 14. Afzali
 15. Absil
 16. Abbasli
 17. Avicola
 18. Abiakel
 19. Absolem
 20. Abakelia
 21. Abecilla
 22. Abegglen
 23. Abselam
 24. Abselan
 25. Afzaal
 26. Avezuela
 27. Abigail
 28. Absillis
 29. Abigael
 30. Afsal
 31. Abihaggle
 32. Abshilava
 33. Apicella
 34. Apicelli
 35. Apsley
 36. Avasilcai
 37. Avasiloaie
 38. Avecilla
 39. Abusleme
 40. Absalonsen