Efternamn AbessoloAtt veta mer om Abessolo efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abessolo ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abessolo.

Abessolo efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abessolo, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abessolo är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abessolo

Visa karta över efternamnet Abessolo

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abessolo i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abessolo, så att vi kan få exakt information om alla Abessolo som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abessolo efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abessolo efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abessolo är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abessolo i världen

 1. Kamerun Kamerun (8661)
 2. Gabon Gabon (6517)
 3. Frankrike Frankrike (102)
 4. Belgien Belgien (9)
 5. Marocko Marocko (9)
 6. Kanada Kanada (6)
 7. Spanien Spanien (4)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 9. England England (3)
 10. Burkina Faso Burkina Faso (2)
 11. Kenya Kenya (2)
 12. Brasilien Brasilien (1)
 13. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 14. Tyskland Tyskland (1)
 15. Skottland Skottland (1)
 16. Ekvatorialguinea Ekvatorialguinea (1)
 17. Luxemburg Luxemburg (1)
 18. Nederländerna Nederländerna (1)
 19. Norge Norge (1)
 20. Ryssland Ryssland (1)
 21. Senegal Senegal (1)
 22. Tchad Tchad (1)
 23. Tunisien Tunisien (1)
 24. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abessolo runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abessolo efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abessolo är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abessolo är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abessolo genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abessolo när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abessolo.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abessolo har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abessolo som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abessolo eller något av de liknande efternamnen till Abessolo kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abessolo har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abessolo, men med en gemensam rot.

 1. Abossolo
 2. Abasolo
 3. Abazolo
 4. Absolon
 5. Avasolo
 6. Abasola
 7. Absolom
 8. Abascal
 9. Abecilla
 10. Absall
 11. Absalom
 12. Absalon
 13. Absolut
 14. Absil
 15. Abbasli
 16. Avesilla
 17. Absolem
 18. Abegglen
 19. Abselam
 20. Abselan
 21. Avecilla
 22. Avezuela
 23. Abigail
 24. Absillis
 25. Abusleme
 26. Abigael
 27. Afsal
 28. Abu saleh
 29. Abu salem
 30. Abu salah
 31. Abu salim
 32. Avicola
 33. Abiakel
 34. Abshilava
 35. Afzaal
 36. Afzal
 37. Afzali
 38. Apicella
 39. Apicelli
 40. Apsley