Efternamn AbgarAtt veta mer om Abgar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abgar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abgar.

Abgar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abgar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abgar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abgar

Visa karta över efternamnet Abgar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abgar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abgar, så att vi kan få exakt information om alla Abgar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abgar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abgar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abgar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abgar i världen

 1. Marocko Marocko (170)
 2. Belgien Belgien (69)
 3. Spanien Spanien (19)
 4. Iran Iran (11)
 5. Indien Indien (9)
 6. Nederländerna Nederländerna (6)
 7. Armenien Armenien (4)
 8. Ryssland Ryssland (3)
 9. Danmark Danmark (1)
 10. Frankrike Frankrike (1)
 11. Nigeria Nigeria (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abgar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abgar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abgar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abgar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abgar kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abgar ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abgar eller något av de liknande efternamnen till Abgar kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abgar har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abgar, men med en gemensam rot.

 1. Apgar
 2. Abcar
 3. Abaigar
 4. Abajar
 5. Abakar
 6. Abaygar
 7. Abejar
 8. Abkari
 9. Abukar
 10. Afsar
 11. Apger
 12. Abker
 13. Abokar
 14. Abqari
 15. Abchir
 16. Abejaro
 17. Abejer
 18. Abgaryan
 19. Abshear
 20. Absher
 21. Absuara
 22. Afkir
 23. Afshar
 24. Apker
 25. Avogari
 26. Avogaro
 27. Abshir
 28. Avaigar
 29. Abuchar
 30. Absurd
 31. Abaker
 32. Aboukar
 33. Abbakar
 34. Avşar
 35. Abokor
 36. Afkari
 37. Abgrall
 38. Afker
 39. Abouzar
 40. Aboker