Efternamn AbbakarAtt veta mer om Abbakar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbakar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbakar.

Abbakar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbakar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbakar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbakar

Visa karta över efternamnet Abbakar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbakar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbakar, så att vi kan få exakt information om alla Abbakar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbakar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbakar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbakar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbakar i världen

 1. Nigeria Nigeria (42087)
 2. Sudan Sudan (7000)
 3. Kamerun Kamerun (348)
 4. Tanzania Tanzania (124)
 5. Niger Niger (16)
 6. Indien Indien (3)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 8. Island Island (2)
 9. Kenya Kenya (2)
 10. Filippinerna Filippinerna (2)
 11. Kina Kina (1)
 12. England England (1)
 13. Malawi Malawi (1)
 14. Pakistan Pakistan (1)
 15. Qatar Qatar (1)
 16. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 17. Tchad Tchad (1)
 18. Uganda Uganda (1)
 19. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbakar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbakar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbakar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbakar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbakar när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbakar.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbakar har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbakar som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abbakar eller något av de liknande efternamnen till Abbakar kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbakar har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbakar, men med en gemensam rot.

 1. Abakar
 2. Abajar
 3. Abukar
 4. Abaker
 5. Aboukar
 6. Abokar
 7. Abaigar
 8. Abaygar
 9. Abbekerk
 10. Abejar
 11. Abgar
 12. Abkari
 13. Abshear
 14. Afakir
 15. Abuchar
 16. Abker
 17. Abokor
 18. Abouzar
 19. Aboker
 20. Aboukir
 21. Abcar
 22. Abachri
 23. Abchir
 24. Abejaro
 25. Abejer
 26. Abgaryan
 27. Abkarian
 28. Abouzahr
 29. Absher
 30. Abshier
 31. Absuara
 32. Affagard
 33. Afkir
 34. Afsar
 35. Afshar
 36. Apgar
 37. Apker
 38. Aubakirov
 39. Abshir
 40. Avaigar