Efternamn AbachriAtt veta mer om Abachri efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abachri ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abachri.

Abachri efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abachri, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abachri är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abachri

Visa karta över efternamnet Abachri

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abachri i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abachri, så att vi kan få exakt information om alla Abachri som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abachri efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abachri efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abachri är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abachri i världen

 1. Spanien Spanien (38)
 2. Nederländerna Nederländerna (6)
 3. Danmark Danmark (4)
 4. Marocko Marocko (4)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Niger Niger (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abachri runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abachri efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abachri är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abachri är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abachri genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abachri har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abachri som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abachri eller något av de liknande efternamnen till Abachri kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abachri har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abachri, men med en gemensam rot.

 1. Abajar
 2. Abakar
 3. Abchir
 4. Abkari
 5. Abuchard
 6. Abuchar
 7. Abaker
 8. Abqari
 9. Abcar
 10. Abaigar
 11. Abaygar
 12. Abejar
 13. Abejaro
 14. Abejer
 15. Abgar
 16. Abouzra
 17. Absher
 18. Abshere
 19. Abshire
 20. Absuara
 21. Abukar
 22. Afakir
 23. Afshari
 24. Avogari
 25. Abshir
 26. Absurd
 27. Abker
 28. Abakirov
 29. Abbakar
 30. Abokor
 31. Afkari
 32. Abokar
 33. Aboker
 34. Afsari
 35. Abejero
 36. Abbekerk
 37. Abgaryan
 38. Abkarian
 39. Abouzahr
 40. Abshear