Efternamn AbajarAtt veta mer om Abajar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abajar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abajar.

Abajar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abajar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abajar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abajar

Visa karta över efternamnet Abajar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abajar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abajar, så att vi kan få exakt information om alla Abajar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abajar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abajar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abajar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abajar i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (1606)
 2. Indien Indien (10)
 3. Qatar Qatar (1)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abajar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abajar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abajar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abajar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abajar genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abajar. Detta beror på att efternamnet Abajar ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abajar när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abajar.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abajar har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abajar som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abajar kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abajar ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abakar
 2. Abejar
 3. Abaigar
 4. Abaygar
 5. Abejaro
 6. Abejer
 7. Abgar
 8. Abukar
 9. Abaker
 10. Abbakar
 11. Abokar
 12. Abcar
 13. Abachri
 14. Abchir
 15. Abkari
 16. Abshear
 17. Absher
 18. Absuara
 19. Afakir
 20. Afsar
 21. Afshar
 22. Apgar
 23. Abshir
 24. Avaigar
 25. Abuchar
 26. Abker
 27. Aboukar
 28. Avşar
 29. Abokor
 30. Abouzar
 31. Aboker
 32. Abqari
 33. Abejero
 34. Abgaryan
 35. Abkarian
 36. Abouzahr
 37. Abouzra
 38. Abshere
 39. Abshier
 40. Abshire