Efternamn AbejarAtt veta mer om Abejar efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abejar ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abejar.

Abejar efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abejar, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abejar är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abejar

Visa karta över efternamnet Abejar

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abejar i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abejar, så att vi kan få exakt information om alla Abejar som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abejar efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abejar efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abejar är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abejar i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (2407)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (84)
 3. Spanien Spanien (17)
 4. Mexiko Mexiko (10)
 5. Bahrain Bahrain (4)
 6. Singapore Singapore (4)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 8. Kanada Kanada (1)
 9. Norge Norge (1)
 10. Qatar Qatar (1)
 11. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abejar runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abejar efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abejar är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abejar är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abejar genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abejar. Detta beror på att efternamnet Abejar ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abejar när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abejar.

 1. Abajar
 2. Abejaro
 3. Abejer
 4. Abakar
 5. Abgar
 6. Abukar
 7. Abokar
 8. Abcar
 9. Abejero
 10. Abaigar
 11. Abaygar
 12. Abchir
 13. Abkari
 14. Abshear
 15. Absher
 16. Absuara
 17. Afsar
 18. Afshar
 19. Apgar
 20. Abshir
 21. Abuchar
 22. Abaker
 23. Abker
 24. Aboukar
 25. Abbakar
 26. Avşar
 27. Abokor
 28. Abouzar
 29. Aboker
 30. Abqari
 31. Abachri
 32. Abbekerk
 33. Abouzahr
 34. Abouzra
 35. Abshere
 36. Abshier
 37. Abshire
 38. Afakir
 39. Afkir
 40. Afshari