Efternamn AbshireAtt veta mer om Abshire efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abshire ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abshire.

Abshire efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abshire, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abshire är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abshire

Visa karta över efternamnet Abshire

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abshire i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abshire, så att vi kan få exakt information om alla Abshire som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abshire efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abshire efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abshire är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abshire i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (5923)
 2. Tyskland Tyskland (7)
 3. Kanada Kanada (4)
 4. Etiopien Etiopien (4)
 5. Spanien Spanien (3)
 6. Indonesien Indonesien (2)
 7. Filippinerna Filippinerna (2)
 8. Ecuador Ecuador (1)
 9. Guam Guam (1)
 10. Israel Israel (1)
 11. Sydkorea Sydkorea (1)
 12. Mexiko Mexiko (1)
 13. Nederländerna Nederländerna (1)
 14. Sierra Leone Sierra Leone (1)
 15. Taiwan Taiwan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abshire runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abshire efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abshire är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abshire är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abshire genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abshire. Detta beror på att efternamnet Abshire ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abshire kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abshire ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abshire eller något av de liknande efternamnen till Abshire kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abshire har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abshire, men med en gemensam rot.

 1. Abshere
 2. Abshir
 3. Abchir
 4. Absher
 5. Abshier
 6. Abshear
 7. Absuara
 8. Afshar
 9. Afshari
 10. Absurd
 11. Abachri
 12. Abajar
 13. Abakar
 14. Abejar
 15. Abejaro
 16. Abejer
 17. Abgar
 18. Abkari
 19. Abouzra
 20. Abukar
 21. Afakir
 22. Afkir
 23. Afsar
 24. Abuchard
 25. Abuchar
 26. Abaker
 27. Abker
 28. Abakirov
 29. Abokor
 30. Abokar
 31. Abskharon
 32. Aboker
 33. Abqari
 34. Aboukir
 35. Apsara
 36. Abcar
 37. Afquir
 38. Afsari
 39. Abejero
 40. Afqir