Efternamn AhamadeAtt veta mer om Ahamade efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Ahamade ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Ahamade.

Ahamade efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Ahamade, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Ahamade är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Ahamade

Visa karta över efternamnet Ahamade

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Ahamade i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Ahamade, så att vi kan få exakt information om alla Ahamade som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Ahamade efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Ahamade efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Ahamade är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Ahamade i världen

 1. Iran Iran (20870)
 2. Niger Niger (41)
 3. Indien Indien (24)
 4. Nigeria Nigeria (4)
 5. Bangladesh Bangladesh (1)
 6. Algeriet Algeriet (1)
 7. Moçambique Moçambique (1)
 8. Tanzania Tanzania (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Ahamade runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Ahamade efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Ahamade är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Ahamade är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Ahamade. Detta beror på att efternamnet Ahamade ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Ahamade har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Ahamade som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Ahamade eller något av de liknande efternamnen till Ahamade kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Ahamade har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Ahamade, men med en gemensam rot.

 1. Ahamad
 2. Ahamada
 3. Ahamadi
 4. Ahamed
 5. Ahanada
 6. Ahmad
 7. Ahmadi
 8. Ahmadu
 9. Ahmady
 10. Ahumada
 11. Amade
 12. Ahmada
 13. Ahammad
 14. Aahamad
 15. Ahmmad
 16. Ahamat
 17. Ahamd
 18. Aamodt
 19. Ahammed
 20. Ahmat
 21. Ahmed
 22. Ahmida
 23. Ahmmed
 24. Amad
 25. Amada
 26. Amadei
 27. Amadeo
 28. Amadeu
 29. Amadey
 30. Amadi
 31. Amado
 32. Amadu
 33. Amate
 34. Aumada
 35. Ahmadou
 36. Awamat
 37. Aimad
 38. Amady
 39. Amadea
 40. Ahmaud