Efternamn AahamadAtt veta mer om Aahamad efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aahamad ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aahamad.

Aahamad efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aahamad, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aahamad är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aahamad

Visa karta över efternamnet Aahamad

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aahamad i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aahamad, så att vi kan få exakt information om alla Aahamad som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aahamad efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aahamad efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aahamad är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aahamad i världen

 1. Pakistan Pakistan (14892)
 2. Indien Indien (392)
 3. Nigeria Nigeria (4)
 4. Filippinerna Filippinerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aahamad runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aahamad efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aahamad är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aahamad är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aahamad. Detta beror på att efternamnet Aahamad ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aahamad när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aahamad.

Att avgöra om efternamnet Aahamad eller något av de liknande efternamnen till Aahamad kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aahamad har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aahamad, men med en gemensam rot.

 1. Ahamad
 2. Ahamed
 3. Ahmad
 4. Ahamada
 5. Ahamade
 6. Ahammad
 7. Ahamadi
 8. Ahmmad
 9. Ahamat
 10. Ahamd
 11. Ahammed
 12. Ahanada
 13. Ahmadi
 14. Ahmadu
 15. Ahmady
 16. Ahmat
 17. Ahmed
 18. Ahmmed
 19. Ahumada
 20. Amad
 21. Awamat
 22. Aimad
 23. Ahmaud
 24. Ahmada
 25. Ammad
 26. Auhammud
 27. Ahimed
 28. Ahemed
 29. Ahaimed
 30. Aamod
 31. Ahmid
 32. Aamodt
 33. Aamot
 34. Aanda
 35. Aheimed
 36. Ahmet
 37. Ahmida
 38. Ainaud
 39. Amada
 40. Amade