Efternamn AbakhtiAtt veta mer om Abakhti efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abakhti ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abakhti.

Abakhti efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abakhti, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abakhti är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abakhti

Visa karta över efternamnet Abakhti

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abakhti i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abakhti, så att vi kan få exakt information om alla Abakhti som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abakhti efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abakhti efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abakhti är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abakhti i världen

 1. Marocko Marocko (307)
 2. Spanien Spanien (91)
 3. Algeriet Algeriet (60)
 4. Nederländerna Nederländerna (14)
 5. Frankrike Frankrike (2)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abakhti runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abakhti efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abakhti är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abakhti är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abakhti genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Att avgöra om efternamnet Abakhti eller något av de liknande efternamnen till Abakhti kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abakhti har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abakhti, men med en gemensam rot.

 1. Abasta
 2. Abasto
 3. Abicht
 4. Apekhtin
 5. Abastas
 6. Abujeta
 7. Apachitei
 8. Apachito
 9. Avasthi
 10. Avukat
 11. Abucot
 12. Abastos
 13. Avosti
 14. Abisetti
 15. Abajtour
 16. Abasgoitia
 17. Abcede
 18. Abcoude
 19. Abouzaid
 20. Abouzeid
 21. Absten
 22. Abston
 23. Abucide
 24. Abujetas
 25. Abuzaid
 26. Apostu
 27. A'beckett
 28. Abusada
 29. Abouzit
 30. Abstan
 31. Apsite
 32. Abashidze
 33. Abu stah
 34. Abu khater
 35. Abu zaid
 36. Abogada
 37. Abusaid
 38. Abogado
 39. Abouzid
 40. Abcd