Efternamn AbastasAtt veta mer om Abastas efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abastas ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abastas.

Abastas efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abastas, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abastas är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abastas

Visa karta över efternamnet Abastas

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abastas i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abastas, så att vi kan få exakt information om alla Abastas som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abastas efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abastas efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abastas är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abastas i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (1684)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (10)
 3. Turkiet Turkiet (5)
 4. Kanada Kanada (2)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 6. Guam Guam (1)
 7. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abastas runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abastas efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abastas är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abastas är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abastas genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abastas har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abastas som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abastas eller något av de liknande efternamnen till Abastas kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abastas har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abastas, men med en gemensam rot.

 1. Abasta
 2. Abastos
 3. Abasto
 4. Abstan
 5. Absten
 6. Abston
 7. Abujetas
 8. Abugattas
 9. Avasthi
 10. Abu stah
 11. Abajtour
 12. Abakhti
 13. Abujeta
 14. Apostle
 15. Apostol
 16. Apostu
 17. Apostua
 18. Avesaat
 19. Apestey
 20. Abusada
 21. Abusaid
 22. Apostin
 23. Aboshady
 24. Avosti
 25. Aboukad
 26. Abisetti
 27. Abasgoitia
 28. Abcede
 29. Abcoude
 30. Abicht
 31. Abouzaid
 32. Abucide
 33. Abuzaid
 34. Apastegui
 35. Apostolos
 36. Apostool
 37. Abesadze
 38. Abu sada
 39. Abouzit
 40. Apestegi