Efternamn AbastoAtt veta mer om Abasto efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abasto ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abasto.

Abasto efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abasto, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abasto är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abasto

Visa karta över efternamnet Abasto

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abasto i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abasto, så att vi kan få exakt information om alla Abasto som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abasto efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abasto efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abasto är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abasto i världen

 1. Bolivia Bolivia (1262)
 2. Argentina Argentina (1061)
 3. Filippinerna Filippinerna (106)
 4. Chile Chile (52)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (51)
 6. Spanien Spanien (44)
 7. Brasilien Brasilien (22)
 8. Mexiko Mexiko (2)
 9. Kanada Kanada (1)
 10. Colombia Colombia (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Portugal Portugal (1)
 13. Uruguay Uruguay (1)
 14. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abasto runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abasto efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abasto är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abasto är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abasto. Detta beror på att efternamnet Abasto ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abasto har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abasto som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abasto kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abasto ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abasto eller något av de liknande efternamnen till Abasto kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abasto har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abasto, men med en gemensam rot.

 1. Abasta
 2. Abastos
 3. Abastas
 4. Abston
 5. Abajtour
 6. Abakhti
 7. Absten
 8. Apostol
 9. Apostu
 10. Abstan
 11. Avasthi
 12. Avosti
 13. Abcede
 14. Abicht
 15. Abogadro
 16. Abujeta
 17. Apachito
 18. Apostle
 19. Apostool
 20. Apostua
 21. Apestey
 22. Abusada
 23. Apsite
 24. Abu stah
 25. Abu sido
 26. Abusaid
 27. Abogado
 28. Abcd
 29. Abucot
 30. Apostin
 31. Apostolo
 32. Apostoli
 33. Abisetti
 34. Abasgoitia
 35. Abcoude
 36. Abucide
 37. Abujetas
 38. Abuzaid
 39. Apastegui
 40. Apgood