Efternamn AbcdAtt veta mer om Abcd efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abcd ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abcd.

Abcd efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abcd, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abcd är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abcd

Visa karta över efternamnet Abcd

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abcd i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abcd, så att vi kan få exakt information om alla Abcd som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abcd efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abcd efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abcd är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abcd i världen

 1. Vietnam Vietnam (269)
 2. Argentina Argentina (1)
 3. Brasilien Brasilien (1)
 4. Indien Indien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abcd runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abcd efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abcd är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abcd är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abcd genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abcd när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abcd.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abcd har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abcd som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abcd eller något av de liknande efternamnen till Abcd kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abcd har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abcd, men med en gemensam rot.

 1. Abcede
 2. Abcoude
 3. Abicht
 4. Abucide
 5. Abucot
 6. Abasta
 7. Abasto
 8. Absten
 9. Abston
 10. Abuzaid
 11. Apgood
 12. Abusada
 13. Abstan
 14. Avocado
 15. Abogada
 16. Abusaid
 17. Abogado
 18. Abouzid
 19. Aboukad
 20. Abakhti
 21. Abastas
 22. Abogadro
 23. Abouzaid
 24. Abouzeid
 25. Abujeta
 26. Apostu
 27. Abesadze
 28. Abu sada
 29. Abouzit
 30. Apsite
 31. Abu sido
 32. Abu zaid
 33. Avukat
 34. Ahbizat
 35. Avigdor
 36. Abastos
 37. Aboshady
 38. Avosti
 39. Abujodeh
 40. Abajtour