Efternamn AbcedeAtt veta mer om Abcede efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abcede ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abcede.

Abcede efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abcede, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abcede är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abcede

Visa karta över efternamnet Abcede

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abcede i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abcede, så att vi kan få exakt information om alla Abcede som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abcede efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abcede efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abcede är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abcede i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (4429)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (199)
 3. Kanada Kanada (26)
 4. Singapore Singapore (19)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (12)
 6. Saudiarabien Saudiarabien (9)
 7. Australien Australien (4)
 8. Frankrike Frankrike (1)
 9. Nordirland Nordirland (1)
 10. Georgien Georgien (1)
 11. Guam Guam (1)
 12. Indonesien Indonesien (1)
 13. Japan Japan (1)
 14. Nigeria Nigeria (1)
 15. Qatar Qatar (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abcede runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abcede efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abcede är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abcede är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abcede genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abcede. Detta beror på att efternamnet Abcede ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abcede när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abcede.

Att avgöra om efternamnet Abcede eller något av de liknande efternamnen till Abcede kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abcede har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abcede, men med en gemensam rot.

 1. Abcoude
 2. Abucide
 3. Abcd
 4. Abasta
 5. Abasto
 6. Abicht
 7. Absten
 8. Abston
 9. Abujeta
 10. Abesadze
 11. Abusada
 12. Abstan
 13. Avocado
 14. Apsite
 15. Abogada
 16. Abogado
 17. Abucot
 18. Abujodeh
 19. Abakhti
 20. Abastas
 21. Abogadro
 22. Abouzeid
 23. Abujetas
 24. Abuzaid
 25. Apgood
 26. Apostle
 27. Apostu
 28. A'beckett
 29. Apestey
 30. Abu sada
 31. Abouzit
 32. Avocetien
 33. Abashidze
 34. Apaqidze
 35. Abu sido
 36. Avukat
 37. Aboujaude
 38. Abusaid
 39. Abouzid
 40. Ahbizat