Efternamn AbashidzeAtt veta mer om Abashidze efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abashidze ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abashidze.

Abashidze efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abashidze, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abashidze är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abashidze

Visa karta över efternamnet Abashidze

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abashidze i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abashidze, så att vi kan få exakt information om alla Abashidze som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abashidze efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abashidze efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abashidze är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abashidze i världen

 1. Ryssland Ryssland (412)
 2. Georgien Georgien (370)
 3. Abchazien Abchazien (137)
 4. Kazakstan Kazakstan (64)
 5. Grekland Grekland (40)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (26)
 7. England England (15)
 8. Sydossetien Sydossetien (15)
 9. Tyskland Tyskland (14)
 10. Estland Estland (12)
 11. Uzbekistan Uzbekistan (4)
 12. Armenien Armenien (4)
 13. Kanada Kanada (4)
 14. Vitryssland Vitryssland (3)
 15. Kina Kina (2)
 16. Kirgizistan Kirgizistan (2)
 17. Nederländerna Nederländerna (2)
 18. Turkiet Turkiet (2)
 19. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 20. Österrike Österrike (1)
 21. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 22. Spanien Spanien (1)
 23. Frankrike Frankrike (1)
 24. Israel Israel (1)
 25. Moldavien Moldavien (1)
 26. Transnistrien Transnistrien (1)
 27. Malta Malta (1)
 28. Singapore Singapore (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abashidze runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abashidze efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abashidze är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abashidze är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abashidze. Detta beror på att efternamnet Abashidze ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abashidze har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abashidze som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abashidze kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abashidze ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abesadze
 2. Apaqidze
 3. Abucide
 4. Abusaid
 5. Aboshady
 6. Abakhti
 7. Abasgoitia
 8. Abasta
 9. Abastas
 10. Abasto
 11. Abcede
 12. Abcoude
 13. Abuzaid
 14. Apachitei
 15. Apachito
 16. Apestigue
 17. Abusada
 18. Apsite
 19. Abbaszadeh
 20. Avasthi
 21. Abu sido
 22. Abouzid
 23. Abastos
 24. Abajtour
 25. Abicht
 26. Abogadro
 27. Abouzaid
 28. Abouzeid
 29. Absten
 30. Abston
 31. Apastegui
 32. Apostle
 33. Apseitov
 34. Abu sada
 35. Abouzit
 36. Abstan
 37. Abou sidibe
 38. Abou said
 39. Abu saada
 40. Abu zaid