Efternamn AbesadzeAtt veta mer om Abesadze efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abesadze ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abesadze.

Abesadze efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abesadze, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abesadze är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abesadze

Visa karta över efternamnet Abesadze

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abesadze i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abesadze, så att vi kan få exakt information om alla Abesadze som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abesadze efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abesadze efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abesadze är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abesadze i världen

 1. Georgien Georgien (3377)
 2. Ryssland Ryssland (144)
 3. Abchazien Abchazien (32)
 4. Ukraina Ukraina (32)
 5. Kazakstan Kazakstan (10)
 6. Israel Israel (8)
 7. Grekland Grekland (4)
 8. Tadzjikistan Tadzjikistan (4)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 10. England England (3)
 11. Tyskland Tyskland (2)
 12. Island Island (2)
 13. Lettland Lettland (2)
 14. Österrike Österrike (1)
 15. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 16. Vitryssland Vitryssland (1)
 17. Tjeckien Tjeckien (1)
 18. Sydossetien Sydossetien (1)
 19. Indien Indien (1)
 20. Norge Norge (1)
 21. Turkiet Turkiet (1)
 22. Taiwan Taiwan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abesadze runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abesadze efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abesadze är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abesadze är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abesadze. Detta beror på att efternamnet Abesadze ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abesadze när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abesadze.

Att avgöra om efternamnet Abesadze eller något av de liknande efternamnen till Abesadze kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abesadze har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abesadze, men med en gemensam rot.

 1. Abusada
 2. Abashidze
 3. Abcede
 4. Abcoude
 5. Abogadro
 6. Abucide
 7. Avesaat
 8. Abu sada
 9. Apaqidze
 10. Abogada
 11. Abusaid
 12. Abogado
 13. Aboshady
 14. Abasta
 15. Abastas
 16. Abasto
 17. Absten
 18. Abston
 19. Abuzaid
 20. Apestigue
 21. Apostle
 22. Avogadri
 23. Avogadro
 24. Apestey
 25. Abstan
 26. Avocado
 27. Apestegi
 28. Apsite
 29. Abbaszadeh
 30. Abu saada
 31. Abu sido
 32. Abu sayed
 33. Aboujaude
 34. Abcd
 35. Abastos
 36. Aboukad
 37. Avezaath
 38. Abujodeh
 39. Abisetti
 40. Abajtour