Efternamn AbeauAtt veta mer om Abeau efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeau ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeau.

Abeau efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeau, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeau är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeau

Visa karta över efternamnet Abeau

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeau i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeau, så att vi kan få exakt information om alla Abeau som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeau efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeau efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeau är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeau i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 2. Frankrike Frankrike (2)
 3. Niger Niger (1)
 4. Nigeria Nigeria (1)
 5. Nederländerna Nederländerna (1)
 6. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (1)
 7. Salomonöarna Salomonöarna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeau runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeau efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeau är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeau är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abeau när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abeau.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abeau kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abeau ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abeau eller något av de liknande efternamnen till Abeau kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abeau har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abeau, men med en gemensam rot.

 1. Abea
 2. Abeu
 3. Aba
 4. Abao
 5. Abay
 6. Abba
 7. Abbou
 8. Abe
 9. Abee
 10. Abeo
 11. Abew
 12. Abey
 13. Abeya
 14. Abia
 15. Aboa
 16. Abou
 17. Abu
 18. Aviau
 19. Abeyo
 20. Abah
 21. Abbay
 22. Aab
 23. Aabou
 24. Ab
 25. Abawi
 26. Abaya
 27. Abaye
 28. Abayo
 29. Abb
 30. Abbaoui
 31. Abbe
 32. Abbey
 33. Abbih
 34. Abbo
 35. Abby
 36. Abi
 37. Abio
 38. Abo
 39. Aboy
 40. Abuy