Efternamn AbbihAtt veta mer om Abbih efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbih ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbih.

Abbih efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbih, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbih är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbih

Visa karta över efternamnet Abbih

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbih i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbih, så att vi kan få exakt information om alla Abbih som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbih efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbih efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbih är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbih i världen

 1. Marocko Marocko (170)
 2. Filippinerna Filippinerna (31)
 3. Spanien Spanien (13)
 4. Nigeria Nigeria (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbih runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbih efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbih är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbih är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbih genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbih när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbih.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbih kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbih ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbih eller något av de liknande efternamnen till Abbih kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbih har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbih, men med en gemensam rot.

 1. Abiih
 2. Abbia
 3. Abbie
 4. Abb
 5. Abba
 6. Abbe
 7. Abbey
 8. Abbo
 9. Abbou
 10. Abby
 11. Abi
 12. Abia
 13. Abio
 14. Aebi
 15. Aubi
 16. Aubia
 17. Abah
 18. Aboh
 19. Abuh
 20. Abbà
 21. Aybi
 22. Aabi
 23. Abihi
 24. Abweh
 25. Abbay
 26. Aab
 27. Aabou
 28. Aaby
 29. Ab
 30. Aba
 31. Abao
 32. Abawi
 33. Abay
 34. Abaya
 35. Abaye
 36. Abayo
 37. Abbioui
 38. Abe
 39. Abea
 40. Abee