Efternamn AbayoAtt veta mer om Abayo efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abayo ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abayo.

Abayo efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abayo, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abayo är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abayo

Visa karta över efternamnet Abayo

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abayo i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abayo, så att vi kan få exakt information om alla Abayo som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abayo efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abayo efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abayo är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abayo i världen

 1. Kenya Kenya (1560)
 2. Uganda Uganda (1003)
 3. Nigeria Nigeria (736)
 4. Tanzania Tanzania (326)
 5. Bolivia Bolivia (120)
 6. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (116)
 7. Kamerun Kamerun (90)
 8. Filippinerna Filippinerna (56)
 9. Benin Benin (35)
 10. Niger Niger (21)
 11. Rwanda Rwanda (16)
 12. Israel Israel (12)
 13. Argentina Argentina (8)
 14. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (8)
 15. Indonesien Indonesien (4)
 16. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 17. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (2)
 18. England England (2)
 19. Sydafrika Sydafrika (1)
 20. Angola Angola (1)
 21. Belgien Belgien (1)
 22. Schweiz Schweiz (1)
 23. Malawi Malawi (1)
 24. Moçambique Moçambique (1)
 25. Nederländerna Nederländerna (1)
 26. Pakistan Pakistan (1)
 27. Polen Polen (1)
 28. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abayo runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abayo efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abayo är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abayo är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abayo genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abayo. Detta beror på att efternamnet Abayo ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abayo kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abayo ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abayo eller något av de liknande efternamnen till Abayo kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abayo har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abayo, men med en gemensam rot.

 1. Abao
 2. Abay
 3. Abaya
 4. Abaye
 5. Abeyo
 6. Abaho
 7. Aba
 8. Abawi
 9. Abbo
 10. Abby
 11. Abeo
 12. Abey
 13. Abeya
 14. Abio
 15. Abo
 16. Aboy
 17. Abuy
 18. Aby
 19. Abye
 20. Apiyo
 21. Abiya
 22. Abah
 23. Aboya
 24. Apoyo
 25. Abouo
 26. Abbay
 27. Aab
 28. Aabou
 29. Aaby
 30. Ab
 31. Abb
 32. Abba
 33. Abbe
 34. Abbey
 35. Abbih
 36. Abbou
 37. Abe
 38. Abea
 39. Abee
 40. Abeu