Efternamn AabouAtt veta mer om Aabou efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aabou ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aabou.

Aabou efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aabou, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aabou är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aabou

Visa karta över efternamnet Aabou

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aabou i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aabou, så att vi kan få exakt information om alla Aabou som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aabou efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aabou efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aabou är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aabou i världen

 1. Marocko Marocko (545)
 2. Spanien Spanien (22)
 3. Niger Niger (15)
 4. Frankrike Frankrike (13)
 5. Mauretanien Mauretanien (8)
 6. Sverige Sverige (7)
 7. Kamerun Kamerun (2)
 8. Algeriet Algeriet (2)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Egypten Egypten (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aabou runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aabou efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aabou är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aabou är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aabou genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aabou. Detta beror på att efternamnet Aabou ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aabou kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aabou ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abbou
 2. Abou
 3. Aab
 4. Aaby
 5. Abbo
 6. Abeu
 7. Abo
 8. Aboa
 9. Aboy
 10. Abu
 11. Aubo
 12. Aabe
 13. Aaba
 14. Aabb
 15. Aboua
 16. Aboh
 17. Apou
 18. Abouo
 19. Aabi
 20. Aibu
 21. Affou
 22. Ab
 23. Aba
 24. Abao
 25. Abay
 26. Abayo
 27. Abb
 28. Abba
 29. Abbaoui
 30. Abbe
 31. Abbey
 32. Abbih
 33. Abbioui
 34. Abby
 35. Abe
 36. Abea
 37. Abee
 38. Abeo
 39. Abew
 40. Abey