Efternamn AabeAtt veta mer om Aabe efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aabe ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aabe.

Aabe efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aabe, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aabe är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aabe

Visa karta över efternamnet Aabe

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aabe i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aabe, så att vi kan få exakt information om alla Aabe som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aabe efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aabe efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aabe är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aabe i världen

 1. Nigeria Nigeria (58)
 2. Mauretanien Mauretanien (51)
 3. Iran Iran (17)
 4. Indonesien Indonesien (12)
 5. Filippinerna Filippinerna (8)
 6. Indien Indien (4)
 7. Tyskland Tyskland (2)
 8. England England (1)
 9. Norge Norge (1)
 10. Uganda Uganda (1)
 11. Förenta staterna Förenta staterna (1)
 12. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aabe runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aabe efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aabe är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aabe är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aabe genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aabe. Detta beror på att efternamnet Aabe ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aabe när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aabe.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aabe har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aabe som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Aabe eller något av de liknande efternamnen till Aabe kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aabe har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aabe, men med en gemensam rot.

 1. Aab
 2. Aaby
 3. Abbe
 4. Abe
 5. Aube
 6. Aaba
 7. Aabb
 8. Aabi
 9. Aabou
 10. Ab
 11. Aba
 12. Abaye
 13. Abb
 14. Abba
 15. Abbey
 16. Abbo
 17. Abby
 18. Abea
 19. Abee
 20. Abeo
 21. Abeu
 22. Abew
 23. Abey
 24. Abi
 25. Abo
 26. Abu
 27. Aby
 28. Abye
 29. Aebi
 30. Aeby
 31. Auba
 32. Aubi
 33. Aubo
 34. Auby
 35. Ave
 36. Avie
 37. Ayape
 38. Aype
 39. Ayube
 40. Ayaba