Efternamn AabyAtt veta mer om Aaby efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaby ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaby.

Aaby efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaby, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaby är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaby

Visa karta över efternamnet Aaby

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaby i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaby, så att vi kan få exakt information om alla Aaby som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaby efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaby efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaby är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaby i världen

 1. Danmark Danmark (409)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (351)
 3. Norge Norge (296)
 4. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (54)
 5. Chile Chile (38)
 6. Sverige Sverige (10)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (9)
 8. Argentina Argentina (9)
 9. Frankrike Frankrike (9)
 10. Indien Indien (5)
 11. England England (3)
 12. Australien Australien (1)
 13. Kanada Kanada (1)
 14. Kina Kina (1)
 15. Irak Irak (1)
 16. Mauretanien Mauretanien (1)
 17. Senegal Senegal (1)
 18. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaby runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaby efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaby är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaby är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aaby genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aaby. Detta beror på att efternamnet Aaby ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aaby när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aaby.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aaby kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aaby ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aab
 2. Abby
 3. Aby
 4. Aeby
 5. Auby
 6. Aabe
 7. Aaba
 8. Aabb
 9. Aabi
 10. Aabou
 11. Ab
 12. Aba
 13. Abay
 14. Abb
 15. Abba
 16. Abbe
 17. Abbey
 18. Abbo
 19. Abe
 20. Abey
 21. Abi
 22. Abo
 23. Aboy
 24. Abu
 25. Abuy
 26. Abye
 27. Aebi
 28. Auba
 29. Aube
 30. Aubi
 31. Aubo
 32. Avey
 33. Avy
 34. Ayaba
 35. Aaaba
 36. Ahba
 37. Aava
 38. Aav
 39. Aaf
 40. Ahab