Efternamn AavAtt veta mer om Aav efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aav ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aav.

Aav efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aav, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aav är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aav

Visa karta över efternamnet Aav

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aav i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aav, så att vi kan få exakt information om alla Aav som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aav efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aav efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aav är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aav i världen

 1. Estland Estland (142)
 2. Nigeria Nigeria (46)
 3. Sverige Sverige (14)
 4. Finland Finland (7)
 5. Indien Indien (3)
 6. Thailand Thailand (2)
 7. Taiwan Taiwan (2)
 8. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aav runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aav efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aav är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aav är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aav. Detta beror på att efternamnet Aav ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aav när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aav.

Att avgöra om efternamnet Aav eller något av de liknande efternamnen till Aav kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aav har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aav, men med en gemensam rot.

 1. Aab
 2. Av
 3. Aava
 4. Aaf
 5. Aap
 6. Aaby
 7. Ab
 8. Aba
 9. Abao
 10. Abay
 11. Abb
 12. Abe
 13. Abi
 14. Abo
 15. Abu
 16. Aby
 17. Afu
 18. Apa
 19. Apo
 20. App
 21. Auvi
 22. Ave
 23. Avi
 24. Avy
 25. Ava
 26. Auf
 27. Af
 28. Ape
 29. Ap
 30. Aabe
 31. Aaba
 32. Aabb
 33. Apu
 34. Abah
 35. Api
 36. Ahab
 37. Avu
 38. Aabi
 39. Afp