Efternamn AßAtt veta mer om efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet .

efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller , som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet

Visa karta över efternamnet Aß

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet , så att vi kan få exakt information om alla som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest i världen

 1. Tyskland Tyskland (41)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där är det vanligaste efternamnet och i vilka länder är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aß genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aß. Detta beror på att efternamnet Aß ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aß kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aß ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aab
 2. Ab
 3. Aba
 4. Abb
 5. Abe
 6. Abi
 7. Abo
 8. Abu
 9. Aby
 10. Afu
 11. Apa
 12. Apo
 13. App
 14. Av
 15. Ave
 16. Avi
 17. Avy
 18. Ava
 19. Auf
 20. Af
 21. Ape
 22. Ap
 23. Aav
 24. Aaf
 25. Apu
 26. Api
 27. Avu
 28. Aap
 29. Abé
 30. Afp
 31. Apy
 32. Avo
 33. Aaby
 34. Abao
 35. Abay
 36. Abba
 37. Abbe
 38. Abbo
 39. Abby
 40. Abea