Efternamn AapAtt veta mer om Aap efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aap ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aap.

Aap efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aap, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aap är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aap

Visa karta över efternamnet Aap

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aap i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aap, så att vi kan få exakt information om alla Aap som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aap efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aap efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aap är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aap i världen

 1. Argentina Argentina (109)
 2. Indonesien Indonesien (106)
 3. Sydafrika Sydafrika (40)
 4. Indien Indien (11)
 5. Thailand Thailand (6)
 6. Tyskland Tyskland (4)
 7. Pakistan Pakistan (3)
 8. Nigeria Nigeria (1)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (1)
 10. Belgien Belgien (1)
 11. Brasilien Brasilien (1)
 12. Moçambique Moçambique (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aap runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aap efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aap är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aap är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aap har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aap som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Aap eller något av de liknande efternamnen till Aap kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aap har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aap, men med en gemensam rot.

 1. Aab
 2. App
 3. Ap
 4. Aav
 5. Aaf
 6. Afp
 7. Aaby
 8. Ab
 9. Aba
 10. Abao
 11. Abay
 12. Abb
 13. Abe
 14. Abi
 15. Abo
 16. Abu
 17. Aby
 18. Afu
 19. Apa
 20. Apo
 21. Aupi
 22. Av
 23. Ave
 24. Avi
 25. Avy
 26. Ayape
 27. Aype
 28. Ava
 29. Auf
 30. Af
 31. Ape
 32. Aabe
 33. Aaba
 34. Aabb
 35. Aava
 36. Apu
 37. Abah
 38. Api
 39. Ahab
 40. Appa