Efternamn AavaAtt veta mer om Aava efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aava ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aava.

Aava efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aava, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aava är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aava

Visa karta över efternamnet Aava

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aava i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aava, så att vi kan få exakt information om alla Aava som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aava efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aava efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aava är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aava i världen

 1. Estland Estland (276)
 2. Sverige Sverige (40)
 3. Finland Finland (36)
 4. Indien Indien (34)
 5. Ryssland Ryssland (8)
 6. Brasilien Brasilien (2)
 7. Thailand Thailand (2)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 9. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 10. Bangladesh Bangladesh (1)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Colombia Colombia (1)
 13. Tyskland Tyskland (1)
 14. Spanien Spanien (1)
 15. Frankrike Frankrike (1)
 16. Israel Israel (1)
 17. Turkiet Turkiet (1)
 18. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aava runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aava efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aava är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aava är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aava genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aava när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aava.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aava har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aava som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Ava
 2. Aaba
 3. Aav
 4. Aab
 5. Aaby
 6. Aba
 7. Abaya
 8. Abba
 9. Abea
 10. Abia
 11. Aboa
 12. Afia
 13. Afoa
 14. Apa
 15. Apia
 16. Auba
 17. Auvi
 18. Av
 19. Ave
 20. Avi
 21. Avia
 22. Avy
 23. Ayaba
 24. Aaaba
 25. Aabe
 26. Aabb
 27. Ahba
 28. Aaf
 29. Afya
 30. Apua
 31. Appa
 32. Ayfa
 33. Avu
 34. Aiba
 35. Aabi
 36. Aap
 37. Ayeva
 38. Aoba
 39. Apawa
 40. Aifa