Efternamn AafAtt veta mer om Aaf efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaf ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaf.

Aaf efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaf, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaf är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaf

Visa karta över efternamnet Aaf

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaf i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaf, så att vi kan få exakt information om alla Aaf som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaf efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaf efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaf är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaf i världen

 1. Lettland Lettland (26)
 2. Irak Irak (21)
 3. Pakistan Pakistan (21)
 4. Indonesien Indonesien (17)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (16)
 6. Iran Iran (11)
 7. Jemen Jemen (9)
 8. Thailand Thailand (8)
 9. Ryssland Ryssland (7)
 10. Indien Indien (3)
 11. Afghanistan Afghanistan (2)
 12. Brasilien Brasilien (2)
 13. Österrike Österrike (1)
 14. Bangladesh Bangladesh (1)
 15. Kanada Kanada (1)
 16. Frankrike Frankrike (1)
 17. Honduras Honduras (1)
 18. Israel Israel (1)
 19. Italien Italien (1)
 20. Kazakstan Kazakstan (1)
 21. Malaysia Malaysia (1)
 22. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 23. Singapore Singapore (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaf runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaf efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaf är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaf är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aaf genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aaf när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aaf.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aaf kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aaf ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aab
 2. Auf
 3. Af
 4. Aav
 5. Aap
 6. Aaby
 7. Ab
 8. Aba
 9. Abao
 10. Abay
 11. Abb
 12. Abe
 13. Abi
 14. Abo
 15. Abu
 16. Aby
 17. Affo
 18. Afu
 19. Apa
 20. Apo
 21. App
 22. Av
 23. Ave
 24. Avi
 25. Avy
 26. Ava
 27. Ape
 28. Ap
 29. Aabe
 30. Aaba
 31. Aabb
 32. Aava
 33. Aouf
 34. Apu
 35. Abah
 36. Affi
 37. Api
 38. Ahab
 39. Awfi
 40. Ayfa