Efternamn AbbiouiAtt veta mer om Abbioui efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbioui ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbioui.

Abbioui efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbioui, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbioui är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbioui

Visa karta över efternamnet Abbioui

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbioui i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbioui, så att vi kan få exakt information om alla Abbioui som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbioui efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbioui efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbioui är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbioui i världen

 1. Marocko Marocko (681)
 2. Spanien Spanien (21)
 3. Belgien Belgien (1)
 4. Tyskland Tyskland (1)
 5. Frankrike Frankrike (1)
 6. England England (1)
 7. Italien Italien (1)
 8. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbioui runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbioui efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbioui är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbioui är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

 1. Abbaoui
 2. Abbou
 3. Aabou
 4. Abbih
 5. Abbo
 6. Abio
 7. Abou
 8. Aboua
 9. Abioye
 10. Aifaoui
 11. Abouo
 12. Abbia
 13. Abihi
 14. Affoui
 15. Abbie
 16. Abao
 17. Abawi
 18. Abayo
 19. Abb
 20. Abba
 21. Abbe
 22. Abbey
 23. Abby
 24. Abeo
 25. Abeu
 26. Abi
 27. Abia
 28. Abo
 29. Aboa
 30. Aboy
 31. Abu
 32. Abuy
 33. Aebi
 34. Aoufi
 35. Apio
 36. Appio
 37. Aubi
 38. Aubia
 39. Aubo
 40. Aviau