Efternamn AbbiaAtt veta mer om Abbia efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbia ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbia.

Abbia efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbia, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbia är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbia

Visa karta över efternamnet Abbia

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbia i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbia, så att vi kan få exakt information om alla Abbia som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbia efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbia efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbia är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbia i världen

 1. Italien Italien (34)
 2. Sydafrika Sydafrika (8)
 3. Algeriet Algeriet (5)
 4. Nigeria Nigeria (5)
 5. Kamerun Kamerun (4)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 7. Republiken Kongo Republiken Kongo (1)
 8. Ghana Ghana (1)
 9. Liberia Liberia (1)
 10. Niger Niger (1)
 11. Sudan Sudan (1)
 12. Uganda Uganda (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbia runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbia efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbia är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbia är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbia kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbia ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbia eller något av de liknande efternamnen till Abbia kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbia har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbia, men med en gemensam rot.

 1. Abba
 2. Abbih
 3. Abia
 4. Aubia
 5. Abbie
 6. Aba
 7. Abaya
 8. Abb
 9. Abbe
 10. Abbey
 11. Abbo
 12. Abbou
 13. Abby
 14. Abea
 15. Abeya
 16. Abi
 17. Abio
 18. Aboa
 19. Aebi
 20. Afia
 21. Apia
 22. Auba
 23. Aubi
 24. Avia
 25. Aaba
 26. Ahba
 27. Aboua
 28. Abiya
 29. Appia
 30. Aboya
 31. Aiba
 32. Abbà
 33. Abiih
 34. Aybi
 35. Aabi
 36. Aoba
 37. Abbay
 38. Aab
 39. Aabou
 40. Aaby