Efternamn AbbaouiAtt veta mer om Abbaoui efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbaoui ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbaoui.

Abbaoui efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbaoui, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbaoui är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbaoui

Visa karta över efternamnet Abbaoui

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbaoui i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbaoui, så att vi kan få exakt information om alla Abbaoui som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbaoui efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbaoui efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbaoui är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbaoui i världen

 1. Algeriet Algeriet (2151)
 2. Marocko Marocko (1601)
 3. Frankrike Frankrike (376)
 4. Saudiarabien Saudiarabien (237)
 5. Spanien Spanien (96)
 6. Sverige Sverige (12)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (10)
 8. Belgien Belgien (6)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 10. Italien Italien (2)
 11. Bahamas Bahamas (1)
 12. Tyskland Tyskland (1)
 13. England England (1)
 14. Norge Norge (1)
 15. Thailand Thailand (1)
 16. Taiwan Taiwan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbaoui runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbaoui efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbaoui är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbaoui är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbaoui genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

 1. Abbioui
 2. Abbou
 3. Aifaoui
 4. Aabou
 5. Abao
 6. Abawi
 7. Abba
 8. Abbo
 9. Abou
 10. Aboua
 11. Abouo
 12. Affoui
 13. Abbay
 14. Abeau
 15. Aba
 16. Abay
 17. Abaya
 18. Abaye
 19. Abayo
 20. Abb
 21. Abbe
 22. Abbey
 23. Abbih
 24. Abby
 25. Abea
 26. Abeo
 27. Abeu
 28. Abi
 29. Abia
 30. Abio
 31. Abo
 32. Aboa
 33. Aboy
 34. Abu
 35. Abuy
 36. Aebi
 37. Aoufi
 38. Auba
 39. Aubi
 40. Aubo