Efternamn AabaAtt veta mer om Aaba efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaba ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaba.

Aaba efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaba, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaba är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaba

Visa karta över efternamnet Aaba

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaba i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaba, så att vi kan få exakt information om alla Aaba som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaba efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaba efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaba är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaba i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (1363)
 2. Marocko Marocko (443)
 3. Indien Indien (63)
 4. Pakistan Pakistan (39)
 5. Mauretanien Mauretanien (33)
 6. Nigeria Nigeria (26)
 7. Uganda Uganda (11)
 8. Egypten Egypten (4)
 9. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 10. Kamerun Kamerun (2)
 11. Spanien Spanien (1)
 12. Frankrike Frankrike (1)
 13. Ghana Ghana (1)
 14. Guatemala Guatemala (1)
 15. Indonesien Indonesien (1)
 16. Niger Niger (1)
 17. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaba runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaba efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaba är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaba är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aaba genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aaba. Detta beror på att efternamnet Aaba ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aaba när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aaba.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aaba har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aaba som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Aab
 2. Aaby
 3. Aba
 4. Abba
 5. Auba
 6. Ayaba
 7. Aaaba
 8. Aabe
 9. Aabb
 10. Ahba
 11. Aava
 12. Aiba
 13. Aabi
 14. Aoba
 15. Aabou
 16. Ab
 17. Abao
 18. Abay
 19. Abaya
 20. Abb
 21. Abbe
 22. Abbo
 23. Abby
 24. Abe
 25. Abea
 26. Abi
 27. Abia
 28. Abo
 29. Aboa
 30. Abu
 31. Aby
 32. Aebi
 33. Aeby
 34. Afia
 35. Afoa
 36. Apa
 37. Apia
 38. Aube
 39. Aubi
 40. Aubia