Efternamn AabiAtt veta mer om Aabi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aabi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aabi.

Aabi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aabi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aabi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aabi

Visa karta över efternamnet Aabi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aabi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aabi, så att vi kan få exakt information om alla Aabi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aabi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aabi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aabi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aabi i världen

 1. Marocko Marocko (1329)
 2. Somalia Somalia (294)
 3. Filippinerna Filippinerna (142)
 4. Pakistan Pakistan (25)
 5. Kanada Kanada (20)
 6. Nigeria Nigeria (19)
 7. Indien Indien (18)
 8. England England (6)
 9. Nederländerna Nederländerna (6)
 10. Egypten Egypten (4)
 11. Belgien Belgien (3)
 12. Iran Iran (3)
 13. Norge Norge (3)
 14. Sverige Sverige (3)
 15. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 16. Kina Kina (2)
 17. Algeriet Algeriet (2)
 18. Turkiet Turkiet (2)
 19. Uganda Uganda (2)
 20. Afghanistan Afghanistan (1)
 21. Schweiz Schweiz (1)
 22. Djibouti Djibouti (1)
 23. Finland Finland (1)
 24. Frankrike Frankrike (1)
 25. Kenya Kenya (1)
 26. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 27. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aabi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aabi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aabi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aabi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aabi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aabi. Detta beror på att efternamnet Aabi ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aabi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aabi.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aabi har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aabi som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aabi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aabi ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aab
 2. Aaby
 3. Abi
 4. Aebi
 5. Aubi
 6. Aabe
 7. Aaba
 8. Aabb
 9. Aybi
 10. Aabou
 11. Ab
 12. Aba
 13. Abawi
 14. Abb
 15. Abba
 16. Abbe
 17. Abbih
 18. Abbo
 19. Abby
 20. Abe
 21. Abia
 22. Abio
 23. Abo
 24. Abu
 25. Aby
 26. Aeby
 27. Auba
 28. Aube
 29. Aubia
 30. Aubo
 31. Auby
 32. Aupi
 33. Auvi
 34. Avi
 35. Ayubi
 36. Ayaba
 37. Aaaba
 38. Apui
 39. Ahba
 40. Aava