Efternamn AaabaAtt veta mer om Aaaba efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaaba ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaaba.

Aaaba efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaaba, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaaba är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaaba

Visa karta över efternamnet Aaaba

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaaba i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaaba, så att vi kan få exakt information om alla Aaaba som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaaba efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaaba efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaaba är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaaba i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (29)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaaba runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaaba efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaaba är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaaba är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aaaba. Detta beror på att efternamnet Aaaba ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aaaba när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aaaba.

 1. Ayaba
 2. Aaba
 3. Aab
 4. Aaby
 5. Aba
 6. Abaya
 7. Abba
 8. Auba
 9. Ayuba
 10. Aabe
 11. Aabb
 12. Ahba
 13. Aava
 14. Ahab
 15. Aiba
 16. Aabi
 17. Aoba
 18. Apawa
 19. Aabou
 20. Ab
 21. Abao
 22. Abawi
 23. Abay
 24. Abaye
 25. Abayo
 26. Abb
 27. Abbe
 28. Abbo
 29. Abby
 30. Abe
 31. Abea
 32. Abeya
 33. Abi
 34. Abia
 35. Abo
 36. Aboa
 37. Abu
 38. Aby
 39. Aebi
 40. Aeby