Efternamn AbahoAtt veta mer om Abaho efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaho ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaho.

Abaho efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaho, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaho är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaho

Visa karta över efternamnet Abaho

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaho i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaho, så att vi kan få exakt information om alla Abaho som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaho efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaho efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaho är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaho i världen

 1. Uganda Uganda (8395)
 2. Nigeria Nigeria (38)
 3. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (27)
 4. Filippinerna Filippinerna (19)
 5. Rwanda Rwanda (4)
 6. Botswana Botswana (1)
 7. Republiken Kongo Republiken Kongo (1)
 8. Niger Niger (1)
 9. Tanzania Tanzania (1)
 10. Sydafrika Sydafrika (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaho runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaho efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaho är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaho är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abaho när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abaho.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abaho har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abaho som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaho kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaho ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abao
 2. Abayo
 3. Abah
 4. Aba
 5. Abawi
 6. Abay
 7. Abaya
 8. Abaye
 9. Abbo
 10. Abeo
 11. Abio
 12. Abo
 13. Abeyo
 14. Aboh
 15. Abuh
 16. Abhoy
 17. Abouo
 18. Abihi
 19. Aab
 20. Aabou
 21. Aaby
 22. Ab
 23. Abb
 24. Abba
 25. Abbe
 26. Abbey
 27. Abbih
 28. Abbou
 29. Abby
 30. Abe
 31. Abea
 32. Abee
 33. Abeu
 34. Abew
 35. Abey
 36. Abeya
 37. Abi
 38. Abia
 39. Aboa
 40. Abou