Efternamn AberinAtt veta mer om Aberin efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aberin ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aberin.

Aberin efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aberin, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aberin är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aberin

Visa karta över efternamnet Aberin

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aberin i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aberin, så att vi kan få exakt information om alla Aberin som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aberin efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aberin efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aberin är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aberin i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (2227)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (195)
 3. Nigeria Nigeria (88)
 4. Kanada Kanada (37)
 5. Australien Australien (14)
 6. Sverige Sverige (12)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (11)
 8. Argentina Argentina (6)
 9. Danmark Danmark (4)
 10. Indien Indien (2)
 11. Ryssland Ryssland (2)
 12. Belgien Belgien (1)
 13. Bahrain Bahrain (1)
 14. Indonesien Indonesien (1)
 15. Qatar Qatar (1)
 16. Singapore Singapore (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aberin runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aberin efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aberin är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aberin är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aberin genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aberin. Detta beror på att efternamnet Aberin ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aberin när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aberin.

 1. Aborin
 2. Averin
 3. Abrin
 4. Abarin
 5. Abern
 6. Abaran
 7. Abarino
 8. Aberman
 9. Aberna
 10. Aborn
 11. Abrain
 12. Abran
 13. Abren
 14. Abron
 15. Afrin
 16. Avering
 17. Averion
 18. Avern
 19. Aprin
 20. Averina
 21. Abarna
 22. Abarno
 23. Aberanga
 24. Abermann
 25. Abram
 26. Abrens
 27. Abriam
 28. Abriani
 29. Abriano
 30. Abrihan
 31. Abrines
 32. Abrioni
 33. Abrom
 34. Afrim
 35. Auberni
 36. Aubernon
 37. Auburn
 38. Averna
 39. Aprain
 40. Abraan