Efternamn AbransAtt veta mer om Abrans efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abrans ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abrans.

Abrans efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abrans, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abrans är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abrans

Visa karta över efternamnet Abrans

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abrans i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abrans, så att vi kan få exakt information om alla Abrans som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abrans efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abrans efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abrans är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abrans i världen

 1. Italien Italien (28)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (23)
 3. Brasilien Brasilien (1)
 4. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 5. Costa Rica Costa Rica (1)
 6. Ryssland Ryssland (1)
 7. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abrans runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abrans efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abrans är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abrans är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abrans. Detta beror på att efternamnet Abrans ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abrans har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abrans som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abrans eller något av de liknande efternamnen till Abrans kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abrans har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abrans, men med en gemensam rot.

 1. Abrams
 2. Abran
 3. Abrens
 4. Abrons
 5. Abaran
 6. Abrahms
 7. Abrain
 8. Abram
 9. Abrami
 10. Abramo
 11. Abrante
 12. Abrantes
 13. Abren
 14. Abriani
 15. Abriano
 16. Abrines
 17. Abron
 18. Aprano
 19. Abraam
 20. Abraan
 21. Abarana
 22. Abrahm
 23. Abranov
 24. Aabrams
 25. Abrin
 26. Abruna
 27. Avrany
 28. Avrani
 29. Avrons
 30. Abramos
 31. Avranas
 32. Abarino
 33. Abarna
 34. Abarno
 35. Abbarno
 36. Aberanga
 37. Aberin
 38. Aberman
 39. Abermann
 40. Aberna