Efternamn AabramsAtt veta mer om Aabrams efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aabrams ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aabrams.

Aabrams efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aabrams, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aabrams är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aabrams

Visa karta över efternamnet Aabrams

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aabrams i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aabrams, så att vi kan få exakt information om alla Aabrams som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aabrams efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aabrams efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aabrams är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aabrams i världen

 1. Estland Estland (23)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (6)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aabrams runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aabrams efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aabrams är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aabrams är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aabrams genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aabrams. Detta beror på att efternamnet Aabrams ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aabrams har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aabrams som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abrams
 2. Abrahms
 3. Abram
 4. Abrami
 5. Abramo
 6. Abrans
 7. Aybram
 8. Abramos
 9. Abrahams
 10. Abrain
 11. Abramov
 12. Abramski
 13. Abramsky
 14. Abramson
 15. Abran
 16. Abrens
 17. Abrham
 18. Abriam
 19. Abrom
 20. Afram
 21. Avram
 22. Abraam
 23. Abraan
 24. Abrahm
 25. Abrons
 26. Abramow
 27. Abraimi
 28. Abramek
 29. Averame
 30. Abramin
 31. Abramof
 32. Abaran
 33. Abraham
 34. Abrahan
 35. Abrahim
 36. Abramian
 37. Abramoff
 38. Abramova
 39. Abramyan
 40. Abrante