Efternamn AbermannAtt veta mer om Abermann efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abermann ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abermann.

Abermann efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abermann, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abermann är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abermann

Visa karta över efternamnet Abermann

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abermann i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abermann, så att vi kan få exakt information om alla Abermann som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abermann efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abermann efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abermann är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abermann i världen

 1. Österrike Österrike (28)
 2. Estland Estland (15)
 3. Kanada Kanada (8)
 4. Ungern Ungern (8)
 5. Tyskland Tyskland (5)
 6. Nederländerna Nederländerna (5)
 7. Brasilien Brasilien (3)
 8. Frankrike Frankrike (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abermann runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abermann efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abermann är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abermann är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abermann. Detta beror på att efternamnet Abermann ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abermann kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abermann ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aberman
 2. Abaran
 3. Aberanga
 4. Aberin
 5. Aberna
 6. Abrain
 7. Abran
 8. Abriani
 9. Abriano
 10. Abraan
 11. Abarana
 12. Aperyan
 13. Abrans
 14. Abern
 15. Abernati
 16. Abarhoun
 17. Abarino
 18. Abarna
 19. Abarno
 20. Abernathy
 21. Aborin
 22. Aborn
 23. Abrahan
 24. Abram
 25. Abrami
 26. Abramian
 27. Abramo
 28. Abrams
 29. Abramson
 30. Abramyan
 31. Abrante
 32. Abren
 33. Abrens
 34. Abrham
 35. Abriam
 36. Abrihan
 37. Abrioni
 38. Abron
 39. Aprano
 40. Auberni