Efternamn AbernathyAtt veta mer om Abernathy efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abernathy ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abernathy.

Abernathy efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abernathy, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abernathy är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abernathy

Visa karta över efternamnet Abernathy

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abernathy i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abernathy, så att vi kan få exakt information om alla Abernathy som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abernathy efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abernathy efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abernathy är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abernathy i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (23111)
 2. Kanada Kanada (45)
 3. Tyskland Tyskland (23)
 4. Panama Panama (12)
 5. Nya Zeeland Nya Zeeland (12)
 6. Australien Australien (10)
 7. England England (9)
 8. Ryssland Ryssland (5)
 9. Indien Indien (5)
 10. Bahrain Bahrain (4)
 11. Nordirland Nordirland (4)
 12. Filippinerna Filippinerna (3)
 13. Colombia Colombia (3)
 14. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 15. Kina Kina (2)
 16. Sydkorea Sydkorea (2)
 17. Nederländerna Nederländerna (2)
 18. Franska Polynesien Franska Polynesien (1)
 19. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 20. Qatar Qatar (1)
 21. Afghanistan Afghanistan (1)
 22. Albanien Albanien (1)
 23. Amerikanska Jungfruöarna Amerikanska Jungfruöarna (1)
 24. Sydafrika Sydafrika (1)
 25. Zambia Zambia (1)
 26. Brasilien Brasilien (1)
 27. Belize Belize (1)
 28. Costa Rica Costa Rica (1)
 29. Spanien Spanien (1)
 30. Skottland Skottland (1)
 31. Georgien Georgien (1)
 32. Grekland Grekland (1)
 33. Irland Irland (1)
 34. Japan Japan (1)
 35. Luxemburg Luxemburg (1)
 36. Mexiko Mexiko (1)
 37. Norge Norge (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abernathy runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abernathy efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abernathy är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abernathy är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abernathy. Detta beror på att efternamnet Abernathy ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abernathy när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abernathy.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abernathy har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abernathy som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abernathy kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abernathy ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abernathy eller något av de liknande efternamnen till Abernathy kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abernathy har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abernathy, men med en gemensam rot.

 1. Abernathey
 2. Abernethy
 3. Abernati
 4. Aberna
 5. Abernot
 6. Abarna
 7. Aberanga
 8. Aberman
 9. Abermann
 10. Averna
 11. Abrahm
 12. Abern
 13. Abaran
 14. Abarno
 15. Aberin
 16. Aborn
 17. Abraham
 18. Abrahan
 19. Abrahim
 20. Abrahms
 21. Abrain
 22. Abram
 23. Abrami
 24. Abramo
 25. Abramov
 26. Abrams
 27. Abramsky
 28. Abran
 29. Abrante
 30. Abrantes
 31. Abrham
 32. Abriam
 33. Abriani
 34. Abriano
 35. Auberni
 36. Aubernon
 37. Avarna
 38. Averance
 39. Avern
 40. Abraam