Efternamn AbermanAtt veta mer om Aberman efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aberman ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aberman.

Aberman efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aberman, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aberman är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aberman

Visa karta över efternamnet Aberman

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aberman i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aberman, så att vi kan få exakt information om alla Aberman som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aberman efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aberman efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aberman är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aberman i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (427)
 2. Israel Israel (212)
 3. Kanada Kanada (42)
 4. England England (17)
 5. Sydafrika Sydafrika (16)
 6. Ryssland Ryssland (12)
 7. Brasilien Brasilien (9)
 8. Tyskland Tyskland (8)
 9. Argentina Argentina (5)
 10. Frankrike Frankrike (5)
 11. Nederländerna Nederländerna (5)
 12. Slovakien Slovakien (5)
 13. Ukraina Ukraina (5)
 14. Spanien Spanien (2)
 15. Kazakstan Kazakstan (2)
 16. Vitryssland Vitryssland (1)
 17. Litauen Litauen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aberman runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aberman efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aberman är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aberman är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aberman. Detta beror på att efternamnet Aberman ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aberman när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aberman.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aberman har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aberman som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Aberman eller något av de liknande efternamnen till Aberman kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aberman har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aberman, men med en gemensam rot.

 1. Abermann
 2. Abaran
 3. Aberin
 4. Aberna
 5. Abran
 6. Abraan
 7. Aperyan
 8. Abern
 9. Abarna
 10. Aberanga
 11. Aborin
 12. Aborn
 13. Abrahan
 14. Abrain
 15. Abram
 16. Abramian
 17. Abramyan
 18. Abren
 19. Abrham
 20. Abriam
 21. Abriani
 22. Abriano
 23. Abrihan
 24. Abron
 25. Aubernon
 26. Averin
 27. Averion
 28. Avern
 29. Averna
 30. Abraam
 31. Abarana
 32. Abarham
 33. Abrin
 34. Abroyan
 35. Abrans
 36. Abernot
 37. Abarin
 38. Abernati
 39. Afarian
 40. Abramin