Efternamn AbarhamAtt veta mer om Abarham efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abarham ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abarham.

Abarham efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abarham, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abarham är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abarham

Visa karta över efternamnet Abarham

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abarham i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abarham, så att vi kan få exakt information om alla Abarham som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abarham efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abarham efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abarham är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abarham i världen

 1. Nigeria Nigeria (33)
 2. Indien Indien (15)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (10)
 4. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (6)
 5. Kanada Kanada (4)
 6. England England (1)
 7. Indonesien Indonesien (1)
 8. Iran Iran (1)
 9. Liberia Liberia (1)
 10. Mexiko Mexiko (1)
 11. Pakistan Pakistan (1)
 12. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abarham runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abarham efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abarham är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abarham är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abarham när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abarham.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abarham har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abarham som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abarham eller något av de liknande efternamnen till Abarham kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abarham har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abarham, men med en gemensam rot.

 1. Abrham
 2. Abaran
 3. Abarna
 4. Abraham
 5. Abram
 6. Abriam
 7. Abraam
 8. Abreham
 9. Abriham
 10. Abarhoun
 11. Abarino
 12. Abarno
 13. Aberman
 14. Aberna
 15. Abrahams
 16. Abrahan
 17. Abrahim
 18. Abrami
 19. Abramo
 20. Abrams
 21. Abran
 22. Abrihan
 23. Abrom
 24. Afram
 25. Avarna
 26. Avraam
 27. Avraham
 28. Avram
 29. Abraan
 30. Abarana
 31. Abrahm
 32. Abu aram
 33. Aberahama
 34. Aybram
 35. Abarin
 36. Aparna
 37. Afarian
 38. Abhiram
 39. Abrahami
 40. Abbarno