Efternamn AbaranaAtt veta mer om Abarana efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abarana ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abarana.

Abarana efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abarana, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abarana är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abarana

Visa karta över efternamnet Abarana

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abarana i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abarana, så att vi kan få exakt information om alla Abarana som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abarana efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abarana efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abarana är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abarana i världen

 1. Iran Iran (20)
 2. Indien Indien (11)
 3. Niger Niger (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abarana runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abarana efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abarana är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abarana är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abarana när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abarana.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abarana kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abarana ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abarana eller något av de liknande efternamnen till Abarana kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abarana har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abarana, men med en gemensam rot.

 1. Abaran
 2. Abarna
 3. Abarino
 4. Abarno
 5. Aberanga
 6. Aberna
 7. Abran
 8. Avarna
 9. Abrans
 10. Abruna
 11. Abarin
 12. Aparna
 13. Abbarno
 14. Aberin
 15. Aberman
 16. Abermann
 17. Aborin
 18. Aborn
 19. Abraham
 20. Abrahan
 21. Abrain
 22. Abram
 23. Abrami
 24. Abramo
 25. Abrams
 26. Abrante
 27. Abren
 28. Abrens
 29. Abriani
 30. Abriano
 31. Abron
 32. Aprano
 33. Averna
 34. Abraam
 35. Abraan
 36. Abrahm
 37. Abarham
 38. Abranov
 39. Averanga
 40. Abrin