Efternamn AbaranAtt veta mer om Abaran efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaran ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaran.

Abaran efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaran, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaran är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaran

Visa karta över efternamnet Abaran

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaran i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaran, så att vi kan få exakt information om alla Abaran som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaran efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaran efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaran är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaran i världen

 1. Marocko Marocko (170)
 2. Filippinerna Filippinerna (60)
 3. Indien Indien (16)
 4. Nigeria Nigeria (11)
 5. Iran Iran (6)
 6. Nederländerna Nederländerna (5)
 7. Niger Niger (2)
 8. Australien Australien (1)
 9. Spanien Spanien (1)
 10. Pakistan Pakistan (1)
 11. Ryssland Ryssland (1)
 12. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaran runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaran efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaran är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaran är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abaran har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abaran som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abaran eller något av de liknande efternamnen till Abaran kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaran har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaran, men med en gemensam rot.

 1. Abran
 2. Abarana
 3. Abarin
 4. Abarino
 5. Abarna
 6. Abarno
 7. Aberin
 8. Aberman
 9. Aborin
 10. Aborn
 11. Abrahan
 12. Abrain
 13. Abram
 14. Abren
 15. Abron
 16. Abraan
 17. Abarham
 18. Abrin
 19. Abrans
 20. Abern
 21. Afarian
 22. Abarhoun
 23. Abbarno
 24. Aberanga
 25. Abermann
 26. Aberna
 27. Abraham
 28. Abrami
 29. Abramian
 30. Abramo
 31. Abrams
 32. Abramyan
 33. Abrante
 34. Abrens
 35. Abrham
 36. Abriam
 37. Abriani
 38. Abriano
 39. Abrihan
 40. Abrom