Efternamn AbarnoAtt veta mer om Abarno efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abarno ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abarno.

Abarno efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abarno, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abarno är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abarno

Visa karta över efternamnet Abarno

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abarno i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abarno, så att vi kan få exakt information om alla Abarno som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abarno efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abarno efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abarno är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abarno i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (174)
 2. Uruguay Uruguay (78)
 3. Italien Italien (71)
 4. Brasilien Brasilien (52)
 5. Schweiz Schweiz (30)
 6. England England (25)
 7. Argentina Argentina (14)
 8. Kanada Kanada (14)
 9. Australien Australien (8)
 10. Peru Peru (7)
 11. Tyskland Tyskland (2)
 12. Spanien Spanien (1)
 13. Frankrike Frankrike (1)
 14. Filippinerna Filippinerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abarno runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abarno efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abarno är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abarno är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abarno när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abarno.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abarno kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abarno ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abarno eller något av de liknande efternamnen till Abarno kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abarno har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abarno, men med en gemensam rot.

 1. Abarino
 2. Abarna
 3. Abbarno
 4. Abaran
 5. Aberna
 6. Aborn
 7. Avarna
 8. Abarana
 9. Abernot
 10. Avarino
 11. Abarin
 12. Abern
 13. Aparna
 14. Avarne
 15. Abarhoun
 16. Aberin
 17. Aborin
 18. Abrain
 19. Abram
 20. Abramo
 21. Abran
 22. Abren
 23. Abrens
 24. Abriano
 25. Abrom
 26. Abron
 27. Aprano
 28. Auberni
 29. Aubernon
 30. Auburn
 31. Avern
 32. Averna
 33. Abraan
 34. Abarham
 35. Abranov
 36. Abrin
 37. Abrans
 38. Abruna
 39. Avariano
 40. Abrons