Efternamn AbesamisAtt veta mer om Abesamis efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abesamis ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abesamis.

Abesamis efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abesamis, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abesamis är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abesamis

Visa karta över efternamnet Abesamis

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abesamis i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abesamis, så att vi kan få exakt information om alla Abesamis som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abesamis efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abesamis efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abesamis är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abesamis i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (5021)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (399)
 3. Saudiarabien Saudiarabien (197)
 4. Kanada Kanada (56)
 5. Singapore Singapore (26)
 6. England England (25)
 7. Qatar Qatar (4)
 8. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (3)
 9. Australien Australien (3)
 10. Italien Italien (2)
 11. Afghanistan Afghanistan (1)
 12. Brunei Brunei (1)
 13. Kina Kina (1)
 14. Tyskland Tyskland (1)
 15. Frankrike Frankrike (1)
 16. Skottland Skottland (1)
 17. Guam Guam (1)
 18. Kuwait Kuwait (1)
 19. Marocko Marocko (1)
 20. Nigeria Nigeria (1)
 21. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 22. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (1)
 23. Pakistan Pakistan (1)
 24. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abesamis runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abesamis efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abesamis är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abesamis är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abesamis genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abesamis. Detta beror på att efternamnet Abesamis ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abesamis när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abesamis.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abesamis kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abesamis ha uppstått, som vi kan se.

 1. Avesani
 2. Abusamra
 3. Afkhami
 4. Abu samra
 5. Abu kamil
 6. Abisambra
 7. Abajian
 8. Abegon
 9. Abeijon
 10. Abejon
 11. Abeken
 12. Abizanda
 13. Abson
 14. Abushanab
 15. Afghani
 16. Avejan
 17. Abeykoon
 18. Appasamy
 19. Abasyan
 20. Absandze
 21. Abusnina
 22. Abakumov
 23. Abbasian
 24. Afsana
 25. Abuchahin
 26. Abu jamra
 27. Abichmou
 28. Afgani
 29. Abechian
 30. Abakumow
 31. Avezzani
 32. Abjean
 33. Abuzan
 34. Abazan
 35. Afchain
 36. Afkham
 37. Aboganem
 38. Aboukamel
 39. Abissino
 40. Abozan