Efternamn AbakumowAtt veta mer om Abakumow efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abakumow ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abakumow.

Abakumow efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abakumow, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abakumow är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abakumow

Visa karta över efternamnet Abakumow

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abakumow i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abakumow, så att vi kan få exakt information om alla Abakumow som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abakumow efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abakumow efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abakumow är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abakumow i världen

 1. Polen Polen (25)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 3. Brasilien Brasilien (2)
 4. Norge Norge (1)
 5. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abakumow runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abakumow efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abakumow är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abakumow är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abakumow genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abakumow har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abakumow som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abakumov
 2. Abaijon
 3. Abichmou
 4. Abakyn
 5. Abajian
 6. Abegon
 7. Abeijon
 8. Abejon
 9. Abeken
 10. Abesamis
 11. Abigon
 12. Abson
 13. Avakian
 14. Avakyan
 15. Abagnale
 16. Abagnara
 17. Abeykoon
 18. Abasyan
 19. Abu kamil
 20. Abajyan
 21. Abazyan
 22. Abuzan
 23. Abazan
 24. Aboukamel
 25. Abusamra
 26. Abbison
 27. Abizanda
 28. Apchon
 29. Apking
 30. Aubuchon
 31. Aubuisson
 32. Aubusson
 33. Avagyan
 34. Avignon
 35. Avison
 36. Avagnina
 37. Apagueño
 38. Avegno
 39. Affognon
 40. Appasamy