Efternamn AbbasianAtt veta mer om Abbasian efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbasian ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbasian.

Abbasian efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbasian, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbasian är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbasian

Visa karta över efternamnet Abbasian

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbasian i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbasian, så att vi kan få exakt information om alla Abbasian som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbasian efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbasian efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbasian är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbasian i världen

 1. Iran Iran (27473)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (65)
 3. Kanada Kanada (27)
 4. England England (23)
 5. Sverige Sverige (15)
 6. Tyskland Tyskland (8)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (6)
 8. Frankrike Frankrike (3)
 9. Danmark Danmark (2)
 10. Finland Finland (2)
 11. Ukraina Ukraina (2)
 12. Australien Australien (1)
 13. Belgien Belgien (1)
 14. Schweiz Schweiz (1)
 15. Italien Italien (1)
 16. Japan Japan (1)
 17. Malaysia Malaysia (1)
 18. Norge Norge (1)
 19. Thailand Thailand (1)
 20. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbasian runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbasian efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbasian är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbasian är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbasian när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbasian.

Att avgöra om efternamnet Abbasian eller något av de liknande efternamnen till Abbasian kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbasian har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbasian, men med en gemensam rot.

 1. Abajian
 2. Abasyan
 3. Abbasciano
 4. Aivazian
 5. Avakian
 6. Ayvazian
 7. Abajyan
 8. Abazyan
 9. Abechian
 10. Abazan
 11. Abbison
 12. Abaijon
 13. Abson
 14. Aposhian
 15. Aubusson
 16. Avagyan
 17. Avakyan
 18. Ayvazyan
 19. Aivazyan
 20. Avoscan
 21. Abjean
 22. Abuzan
 23. Abissino
 24. Abozan
 25. Abakyn
 26. Abegon
 27. Abeijon
 28. Abejon
 29. Abeken
 30. Abesamis
 31. Abigon
 32. Abizanda
 33. Abushanab
 34. Afghan
 35. Aubigne
 36. Aubigny
 37. Aubuchon
 38. Aubuisson
 39. Avejan
 40. Avesani